Structural engineering framework for the Jyväskylä purchasing group

Jyväskylän kaupunkiFinlandClosing soon
8 November 2026, 21:59 UTC. The canonical snapshot lists 7 November 2026, 23:00 UTC.
09:59 PM · UTC
Contract value
€1,000,000

Narrative estimated framework value: EUR 1,000,000. A distinct structured TED amount field says EUR 400,000 and is not reconciled. The EUR 1,200,000 maximum ceiling is separate and includes a reserve; VAT treatment is unstated.

Contract period
Initial period 2027-2028, with options for 2029 and 2030
Published
October 4, 2026

TED Tenders Electronic Daily

Overview

The City of Jyväskylä, Jyväskylä University of Applied Sciences (JAMK) and two property companies are jointly procuring structural-engineering services under a framework arrangement for 2027-2028, with options for 2029 and 2030. Four framework suppliers are to be selected; the award criterion is price. The notice narrative states an estimated value of EUR 1.0 million and a maximum ceiling of EUR 1.2 million, including a contingency reserve and without a commitment to purchase that amount. A separate structured TED amount field states EUR 400,000; the notice does not explain how that figure relates to the narrative values. The submission deadline in the official notice is 8 November 2026 at 21:59 UTC; the available notice information lists 7 November at 23:00 UTC. The notice also lists the ESPD and procurement documents as required; winning tenderers must later provide criminal-record extracts under Finnish law. Costs of taking part are not reimbursed.

Information based on the public notice

What the buyer needs

Structural-engineering services procured jointly by the City of Jyväskylä, JAMK and two property companies through a framework arrangement.

  • The notice lists the European Single Procurement Document (ESPD) and the procurement documents as required submission items.
  • After award notification, winning tenderers must promptly provide criminal-record extracts for the company and relevant persons covered by Finnish procurement law. Extracts must be under 12 months old; the notice estimates processing at seven days plus postal time and says they cannot be submitted by email.
  • The notice says costs of preparing an application or tender and other participation costs are not reimbursed.
  • The full structural-engineering task requirements and call-off arrangements are referred to the tender request and its attachments, which were not accessed.

Lots

LOT-0000 ·Rakennesuunnittelu, puitesopimuskilpailutus 2027-2028 ja optiot vuosille 2029 ja 2030

Tender details

Buyer
Jyväskylän kaupunki
Country
Finland
Procedure
open
Classification
Structural engineering services · CPV 71300000
Notice reference
683701-2026
Service
Structural-engineering services for a joint purchasing group
Framework term
2027-2028, with options for 2029 and 2030
Framework suppliers
Four suppliers are to be selected
Narrative estimated framework value
EUR 1,000,000; VAT treatment not stated
Maximum framework ceiling
EUR 1,200,000 including a contingency reserve; the notice says this is not a commitment to purchase that amount
Other structured TED amount
EUR 400,000; its relationship to the narrative estimate is not explained in the notice
Award criterion
Price
Submission deadline
8 November 2026, 21:59 UTC; available notice information lists 7 November 2026, 23:00 UTC
Questions deadline
16 October 2026, 13:00 UTC
Submission documents
The notice lists the European Single Procurement Document (ESPD) and procurement documents as required.
Post-award certificates
Winning tenderers must provide criminal-record extracts for the company and relevant persons under Finnish procurement law; extracts must be under 12 months old. The notice estimates seven days plus postal time and says they cannot be submitted by email.
Participation costs
The notice says preparation and participation costs are not reimbursed.

What to check in the tender documents

  • The narrative estimated value is EUR 1.0 million, the maximum ceiling is EUR 1.2 million, and a separate structured TED amount field states EUR 400,000; the notice extract does not reconcile these figures. VAT treatment is not stated.
  • The full structural-engineering task requirements and call-off arrangements are referred to the tender request and its attachments, which were not accessed.
Get started with Ziva

Original notice

Read the original description

Rakennesuunnittelu, puitesopimuskilpailutus 2027-2028 ja optiot vuosille 2029 ja 2030

notice — IssueDate: 2026-10-02+00:00 notice — IssueTime: 06:47:43+00:00 main_project — ID: JyväskyläDno-2026-2004 main_project — Name: Rakennesuunnittelu, puitesopimuskilpailutus 2027-2028 ja optiot vuosille 2029 ja 2030 main_project — Description: Jyväskylän kaupunki (Tilapalvelu liikelaitos ja kaikki toimialat), Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy (JAMK), Kiinteistö Oy Tikkakosken Terveysasema, Kiinteistö Oy Jyväskylän Lääkäritalo muodostavat hankintarenkaan ja kilpailuttavat rakennesuunnittelutehtävät puitejärjestelyn tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ajalle 2027 ja 2028 sekä optiot vuosille 2029 ja 2030. Sopimuskumppaneita valitaan 4 (neljä) kpl. Hankinnan ennakoitu arvo sopimuskaudelle on 1,0 Milj. euroa. Hankinnan enimmäisarvo sopimuskaudelle on 1,2 Milj. euroa. Enimmäisarvo sisältä varauksen sopimuskauden aikana ennakolta vaikeasti arvioitaviin hankintatarpeisiin, joiden laajuutta ei voida hankintaa käynnistettäessä luotettavasti arvioida. Enimmäisarvo ei kuvaa hankintayksikön sitoutumista hankintamäärään, vaan hankinnan suurinta mahdollista arvoa sopimuskaudella. Jos enimmäisarvo on saavutettu ennen määräaikaisen sopimuksen tai mahdollisesti käyttöön otetun optiokauden päättymisaikaa, puitejärjestely päättyy. Toimittajalla ei tällöin ole mitään vaatimuksia Tilaajaa kohtaan. main_project — MainCommodityClassification: 71300000 estimated_amount — EstimatedOverallContractAmount: 400000 EUR lot LOT-0000 — ID: JyväskyläDno-2026-2004 lot LOT-0000 — Name: Rakennesuunnittelu, puitesopimuskilpailutus 2027-2028 ja optiot vuosille 2029 ja 2030 lot LOT-0000 — Description: Jyväskylän kaupunki (Tilapalvelu liikelaitos ja kaikki toimialat), Jyväskylän Ammattikorkeakoulu Oy (JAMK), Kiinteistö Oy Tikkakosken Terveysasema, Kiinteistö Oy Jyväskylän Lääkäritalo muodostavat hankintarenkaan ja kilpailuttavat rakennesuunnittelutehtävät puitejärjestelyn tarjouspyynnön ja sen liitteiden mukaisesti ajalle 2027 ja 2028 sekä optiot vuosille 2029 ja 2030. Sopimuskumppaneita valitaan 4 (neljä) kpl. Hankinnan ennakoitu arvo sopimuskaudelle on 1,0 Milj. euroa. Hankinnan enimmäisarvo sopimuskaudelle on 1,2 Milj. euroa. Enimmäisarvo sisältä varauksen sopimuskauden aikana ennakolta vaikeasti arvioitaviin hankintatarpeisiin, joiden laajuutta ei voida hankintaa käynnistettäessä luotettavasti arvioida. Enimmäisarvo ei kuvaa hankintayksikön sitoutumista hankintamäärään, vaan hankinnan suurinta mahdollista arvoa sopimuskaudella. Jos enimmäisarvo on saavutettu ennen määräaikaisen sopimuksen tai mahdollisesti käyttöön otetun optiokauden päättymisaikaa, puitejärjestely päättyy. Toimittajalla ei tällöin ole mitään vaatimuksia Tilaajaa kohtaan. lot LOT-0000 — MainCommodityClassification: 71300000 lot LOT-0000 — EstimatedOverallContractAmount: 400000 EUR notice — SpecificTendererRequirement: epo-sub-espd notice — SpecificTendererRequirement: epo-procurement-document notice — Description: HANKINTALAIN MUKAISEN RIKOSREKISTERIOTTEEN ESITTÄMISVELVOLLISUUS Hankintalain 80 §:n mukaan hankintayksikön tulee sulkea tarjoaja tarjouskilpailun ulkopuolelle, jos hankintayksikön tiedossa on, että tarjoaja tai sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsen tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävä henkilö on rikosrekisteristä ilmenevällä lainvoimaisella tuomiolla tuomittu 80 §:ssä mainitusta rikoksesta rangaistukseen. Hankintayksikön tulee tarkastaa pakolliset poissulkemisperusteet tarjouskilpailun voittaneiden tarjoajien osalta ennen hankintasopimuksen tekemistä. Hankintapäätöksen tiedoksiannon jälkeen voittaneiden tarjoajien tulee toimittaa hankintayksikölle: A) Oikeusrekisterikeskuksen ote rikosrekisteristä tai B) tarjoajan tai sen hallinto-, johto- tai valvontaelimen jäsenen tai edustus-, päätös- tai valvontavaltaa käyttävän henkilön alkuperämaan tai sijoittautumismaan toimivaltaisen viranomaisen antama ote rikosrekisteristä. Rikosrekisteriotteet tulee toimittaa: 1) hankintalain 80 §:ssä tarkoitetuista henkilöistä. Käytännössä näitä henkilöitä ovat yrityksen pää- tai toimitusjohtaja, yrityksen varatoimitusjohtaja ja nimenkirjoittajat, prokuralain (130/1979) tarkoittamat prokuristit, yhdistyksen puheenjohtaja, yksityinen elinkeinonharjoittaja, avoimen yhtiön yhtiömiehet sekä kommandiittiyhtiön vastuunalainen yhtiömies. Asiassa voidaan huomioida myös muut yhtiön tai muun oikeushenkilön, kuten säätiön, edustajat. 2) yrityksestä itsestä (yhteisösakko-ote). Rikostaustan selvittämiseksi esitetty rikosrekisteriote ei saa olla 12 kuukautta vanhempi. Tarjoajan on syytä varmistaa jo etukäteen, keiden kaikkien osalta sen tulee toimittaa otteet ja hankkia mahdolliset valtakirjat otteiden pyytämistä varten (katso Oikeusrekisterikeskuksen sivut) sekä varautua Oikeusrekisterikeskuksen viiveeseen otteiden toimittamisessa. Arvioitu käsittelyaika on seitsemän (7) päivää (+ postitusaika). Rikosrekisteriotteen tiedot ovat aina salassa pidettäviä. Rikosrekisteriotteita ei voi toistaiseksi käsitellä sähköisesti eikä otetta voi näin ollen tietoturvariskin vuoksi toimittaa hankintayksikölle sähköpostitse. Hankintayksikkö palauttaa tai tuhoaa rikosrekisteriotteet tarkastuksen jälkeen. Otteiden toimittamistavasta ja ajankohdasta tulee kirjallisesti sopia hankintayksikön kanssa välittömästi hankintapäätöksen tiedoksiannon jälkeen. Otteet tulee toimittaa viivytyksettä eivätkä otteiden toimittamisen viivästykset saa aiheuttaa kohtuutonta haittaa hankintayksikölle tai sopimuskauden alkamiselle. Lisätietoa hankintalain mukaisesta rikosrekisteriotteesta ja sen pyytämisestä löytyy osoitteesta www.oikeusrekisterikeskus.fi. HANKINTAMENETTELYSTÄ AIHEUTUVAT KUSTANNUKSET Ehdokkaalla/Tarjoajalla ei ole oikeutta saada korvausta osallistumishakemuksen/tarjouksen tekemisestä tai muista hankintamenettelyyn osallistumisesta aiheutuneista kustannuksista. notice — SpecificTendererRequirement: none notice — ContractExecutionRequirement: required notice — ContractExecutionRequirement: not-known notice — ContractExecutionRequirement: not-allowed notice — AwardingCriterion: price notice — SubordinateAwardingCriterion: price notice — TenderSubmissionDeadlinePeriod: 2026-11-08+00:00 21:59:00+00:00 notice — EndDate: 2026-11-08+00:00 notice — EndTime: 21:59:00+00:00 notice — EndDate: 2026-10-16+00:00 notice — EndTime: 13:00:00+00:00

Official source: TED Tenders Electronic Daily ↗