Network vulnerability detection and management software

The official TED notice states 28 October 2026, 10:00 (UTC+01:00, as published); its deadline differs from the source listing.

28 October 2026, 10:00 (UTC+01:00, as published)
09:00 AM · UTC
Contract value
Not stated in the notice
Classification
Vulnerability management software
Published
September 24, 2026

TED

Overview

Katowickie Centrum Onkologii is purchasing software to detect and manage vulnerabilities in devices on its network. The procurement is described as a single software supply, co-financed by the European Funds for Silesia 2021–2027 health e-services programme. Award is based entirely on gross price. A bid security of PLN 1,800 is required; the notice lists permitted forms. Offers must be submitted electronically in Polish, with a 90-day validity period. The contract payment term is up to 60 days after a correctly issued and delivered VAT invoice. Deadline: 28 October 2026, 10:00 UTC+01.

Information based on the public notice

What the buyer needs

Supply of software for detecting and managing vulnerabilities in network devices.

  • A bid security of PLN 1,800 is required. Submit electronically in Polish; offers must remain valid for 90 days.

Tender details

Buyer
Katowickie Centrum Onkologii
Country
Poland
Procedure
open
Classification
Vulnerability management software · CPV 48000000
Notice reference
663449-2026
Funding
European Funds for Silesia 2021–2027, e-health action
Award criterion
Gross price, 100%
Bid security
PLN 1,800; forms specified in the notice
Payment term
Up to 60 days after a correctly issued and delivered VAT invoice
Offer validity
90 days
Offer language
Polish; electronic submission required
Offer deadline
28 October 2026, 10:00 (UTC+01:00, as published)

What to check in the tender documents

  • The notice directs bidders to separate technical and price schedules for detailed software parameters, which were not accessed. The notice does not state an estimated contract value.
Get started with Ziva

Original notice

Read the original description

Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci

663449-2026 - Competition 663449-2026 663449-2026 - Competition Poland – Software package and information systems – Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci OJ S 186/2026 25/09/2026 Contract or concession notice – standard regime - Change notice Supplies 1. Buyer 1.1. Buyer Official name : Katowickie Centrum Onkologii Email : szpital@kco.katowice.pl Legal type of the buyer : Body governed by public law Activity of the contracting authority : Health 2. Procedure 2.1. Procedure Title : Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci Description : Przedmiotem zamówienia jest Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci, zgodnie z Załącznikiem Nr 2 do SWZ – Oferta Cenowa oraz Parametry techniczno-funkcjonalne, które określone zostały w Załączniku Nr 4 do SWZ. Zadanie będzie współfinansowane w ramach Projektu współfinansowanego ze środków Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 nr FESL.08.05-IZ.01-224/25 Priorytet VIII Fundusze Europejskie na infrastrukturę dla mieszkańca Działanie 8.5 E-zdrowie Procedure identifier : 83ee4cca-6271-445f-9375-2364dd422ead Internal identifier : KCO/PN/8/2026 Type of procedure : Open The procedure is accelerated : no 2.1.1. Purpose Main nature of the contract : Supplies Main classification ( cpv ): 48000000 Software package and information systems 2.1.2. Place of performance Postal address : Raciborska 27 Town : Katowice Postcode : 40-074 Country subdivision (NUTS) : Katowicki ( PL22A ) Country : Poland 2.1.4. General information Additional information : 1. Z postępowania o udzielenie zamówienia wyklucza się Wykonawców, w stosunku do których zachodzi którakolwiek z okoliczności wskazanych w 1) w art. 108 ust. 1 i 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp z zastrzeżeniem art. 110 ust.2 ustawy Pzp 2) w art. 7 ust. 1 ustawy o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (tj. z dnia 10 kwietnia 2025 r.: Dz.U. z 2025 r. poz. 514 dalej w niniejszym punkcie SWZ jako: „ustawa”), zgodnie z którym z postępowania o udzielenie zamówienia publicznego lub konkursu prowadzonego na podstawie ustawy PZP wyklucza się: a) wykonawcę oraz uczestnika konkursu wymienionego w wykazach określonych w rozporządzeniu 765/2006 i rozporządzeniu 269/2014 albo wpisanego na listę na podstawie decyzji w sprawie wpisu na listę rozstrzygającej o zastosowaniu środka, o którym mowa w art. 1 pkt 3 ustawy; b) wykonawcę oraz uczestnika konkursu, którego beneficjentem rzeczywistym w rozumieniu ustawy z dnia 1 marca 2018 r. o przeciwdziałaniu praniu pieniędzy oraz finansowaniu terroryzmu (Dz. U. z 2025 r. poz. 644) jest osoba wymieniona w wykazach określonych w rozporządzeniu 765/2006 i rozporządzeniu 269/2014 albo wpisana na listę lub będąca takim beneficjentem rzeczywistym od dnia 24 lutego 2022 r., o ile została wpisana na listę na podstawie decyzji w sprawie wpisu na listę rozstrzygającej o zastosowaniu środka, o którym mowa w art. 1 pkt 3 ustawy; c) wykonawcę oraz uczestnika konkursu, którego jednostką dominującą w rozumieniu art. 3 ust. 1 pkt 37 ustawy z dnia 29 września 1994 r. o rachunkowości (Dz. U. z 2023 r. poz. 120), jest podmiot wymieniony w wykazach określonych w rozporządzeniu 765/2006 i rozporządzeniu 269/2014 albo wpisany na listę lub będący taką jednostką dominującą od dnia 24 lutego 2022 r., o ile został wpisany na listę na podstawie decyzji w sprawie wpisu na listę rozstrzygającej o zastosowaniu środka, o którym mowa w art. 1 pkt 3 ustawy 3) w art. 5k rozporządzenia Rady (UE) nr 833/2014 z dnia 31 lipca 2014 r. dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. UE nr L 229 z 31.7.2014, str. 1), w brzmieniu nadanym rozporządzeniem Rady (UE) 2022/576 w sprawie zmiany rozporządzenia (UE) nr 833/2014 dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. UE nr L 111 z 8.4.2022, str. 1) oraz rozporządzeniem Rady (UE) 2025/2033 w sprawie zmiany rozporządzenia (UE) nr 833/2014 dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. U. UE. L. z 2025 r. poz. 2033); zgodnie z którym zakazuje się udzielania lub dalszego wykonywania wszelkich zamówień publicznych lub koncesji objętych zakresem dyrektyw w sprawie zamówień publicznych, na rzecz lub z udziałem: a) obywateli rosyjskich, osób fizycznych zamieszkałych w Rosji lub osób prawnych, podmiotów lub organów z siedzibą w Rosji; b) osób prawnych, podmiotów lub organów, do których prawa własności bezpośrednio lub pośrednio w ponad 50 % należą do osoby fizycznej lub prawnej, podmiotu lub organu, o których mowa w lit. a) niniejszego ustępu; lub c) osób fizycznych lub prawnych, podmiotów lub organów działających w imieniu lub pod kierunkiem podmiotu, o którym mowa w lit. a) lub b) niniejszego ustępu, w tym podwykonawców, dostawców lub podmiotów, na których zdolności polega się w rozumieniu dyrektyw w sprawie zamówień publicznych, w przypadku, gdy przypada na nich ponad 10 % wartości zamówienia. Z uwagi na fakt, że standardowy formularz JEDZ nie obejmuje swoim zakresem podstaw wykluczenia, o których mowa w pkt 2) i 3) Zamawiający wymaga oświadczenia dotyczącego przesłanek wykluczenia wykonawcy/wykonawcy wspólnie ubiegającego się o udzielenie zamówienia – którego treść znajduje się w Formularzu oferty stanowiącym Załącznik Nr 1 do SWZ. Ponadto, zgodnie z opinią Urzędu Zamówień Publicznych przesłanka określona w art. 7 ust. 1 ustawy o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego: „stanowi krajową podstawę wykluczenia wykonawcy z udziału w postępowaniu o udzielenie zamówienia publicznego i jako taka jest objęta oświadczeniem składanym na formularzu JEDZ w ramach części III.D, jednak nic nie stoi na przeszkodzie, by wykonawca złożył odrębne oświadczenie dotyczące podstaw wykluczenia z art. 7 ust. 1 ustawy o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego”, w związku z powyższym Zamawiający wymaga oświadczenia dotyczącego powyższych przesłanek wykluczenia, (wstępne znajduje się w Formularzu oferty, a oświadczenie o aktualności informacji zawartych w oświadczeniu stanowi Załącznik Nr 5 do SWZ i będzie wymagany na wezwanie Zamawiającego. Wykaz podmiotowych środków dowodowych 1. Zamawiający w trybie art. 139 ustawy Pzp dokona badania i oceny ofert, a następnie dokona kwalifikacji podmiotowej Wykonawcy i wezwie na podstawie art. 126 ust. 1 ustawy Pzp Wykonawcę, którego oferta została najwyżej oceniona, do złożenia w wyznaczonym terminie, nie krótszym niż 10 dni, aktualnych na dzień złożenia podmiotowych środków dowodowych: a) odpisu lub informacji z Krajowego Rejestru Sądowego lub z Centralnej Ewidencji i Informacji o Działalności Gospodarczej, w zakresie art. 109 ust. 1 pkt 4 ustawy Pzp, sporządzonych nie wcześniej niż 3 miesiące przed jej złożeniem b) informacji z Krajowego Rejestru Karnego w zakresie określonym w art. 108 ust. 1 pkt 1, 2 i 4 ustawy Pzp, wystawionej nie wcześniej niż 6 miesięcy przed jej złożeniem; c) oświadczenia Wykonawcy, w zakresie art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy Pzp, o braku przynależności do tej samej grupy kapitałowej, w rozumieniu ustawy z dnia 16 lutego 2007 r. o ochronie konkurencji i konsumentów (tj. Dz. U. z 2025 r. poz. 1714), z innym Wykonawcą, który złożył odrębną ofertę, ofertę częściową, albo oświadczenia o przynależności do tej samej grupy kapitałowej wraz z dokumentami lub informacjami potwierdzającymi przygotowanie oferty, oferty częściowej, niezależnie od innego Wykonawcy należącego do tej samej grupy kapitałowej (zgodnie z Załącznikiem nr 6 do SWZ); d) oświadczenia wykonawcy o aktualności informacji zawartych w oświadczeniu, o którym mowa w art. 125 ust. 1 ustawy, w zakresie podstaw wykluczenia z postępowania wskazanych przez zamawiającego, o których mowa w: a) art. 108 ust. 1 pkt 3 ustawy, b) art. 108 ust. 1 pkt 4 ustawy, dotyczących orzeczenia zakazu ubiegania się o zamówienie publiczne tytułem środka zapobiegawczego, c) art. 108 ust. 1 pkt 5 ustawy, dotyczących zawarcia z innymi wykonawcami porozumienia mającego na celu zakłócenie konkurencji, d) art. 108 ust. 1 pkt 6 ustawy, oraz - w przypadkach, o których mowa w art. 7 ust. 1 ustawy z dnia 13 kwietnia 2022 r. o szczególnych rozwiązaniach w zakresie przeciwdziałania wspieraniu agresji na Ukrainę oraz służących ochronie bezpieczeństwa narodowego (Dz. U. 2024 poz. 507); - w przypadkach, o których mowa w art. 5k rozporządzenia Rady (UE) nr 833/2014 z dnia 31 lipca 2014 r. dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. UE nr L 229 z 31.7.2014, str. 1), w brzmieniu nadanym rozporządzeniem Rady (UE) 2022/576 w sprawie zmiany rozporządzenia (UE) nr 833/2014 dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. Urz. UE nr L 111 z 8.4.2022, str. 1) oraz rozporządzeniem Rady (UE) 2025/2033 w sprawie zmiany rozporządzenia (UE) nr 833/2014 dotyczącego środków ograniczających w związku z działaniami Rosji destabilizującymi sytuację na Ukrainie (Dz. U. UE. L. z 2025 r. poz. 2033) - zgodnie z Załącznikiem nr 5 do SWZ; Zamawiający nie stawia warunków udziału w postępowaniu. Zamawiający nie wymaga złożenia przedmiotowych środków dowodowych. 2. Dla uznania formalnej poprawności oferta musi zawierać następujące dokumenty: 1) Wypełniony i podpisany przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy Formularz Oferty stanowiący - Załącznik Nr 1 do SWZ, 2) Wypełnioną i podpisaną w postaci elektronicznej opatrzoną kwalifikowanym podpisem elektronicznym przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy Ofertę Cenową, stanowiącą Załącznik Nr 2 do SWZ, 3) Oświadczenie na formularzu jednolitego europejskiego dokumentu zamówienia (zwany dalej „JEDZ”), sporządzonym zgodnie ze wzorem standardowego formularza określonego w rozporządzeniu wykonawczym Komisji (UE) 2016/7 z dnia 5 stycznia 2016 r. ustanawiającym standardowy formularz jednolitego europejskiego dokumentu zamówienia (Dz. Urz. UE L 3 z 06.01.2016, str. 16). W przypadku wspólnego ubiegania się o zamówienie przez Wykonawców, oświadczenie składa każdy z Wykonawców. Oświadczenia te potwierdzają brak podstaw wykluczenia oraz spełnianie warunków udziału w postępowaniu w zakresie, w jakim każdy z Wykonawców wykazuje spełnianie warunków udziału w postępowaniu (zgodnie z Załącznikiem nr 3 do SWZ). 4) Wypełniony i podpisany w postaci elektronicznej opatrzonej kwalifikowanym podpisem elektronicznym przez osobę uprawnioną do reprezentowania Wykonawcy Załącznik Nr 4 do SWZ - określa parametry techniczno-funkcjonalne. Zamawiający zastrzega sobie prawo do unieważnienia postępowania o udzielenie zamówienia na podstawie art. 257 ustawy z dnia 11.09.2019 r. Prawo zamówień publicznych, jeżeli środki publiczne, które Zamawiający zamierzał przeznaczyć na sfinansowanie całości lub części zamówienia, nie zostaną mu przyznane. Legal basis : Directive 2014/24/EU art. 132 ustawy z dnia 11 września 2019 r. – Prawo zamówień publicznych (Dz. U. 2024 r., poz. 1320 z późn. zm.) 2.1.6. Grounds for exclusion Sources of grounds for exclusion : Procurement Document 5. Lot 5.1. Lot : LOT-0001 Title : Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci Description : Przedmiotem zamówienia jest Dostawa oprogramowania do wykrywania i zarządzania podatnościami urządzeń w sieci, zgodnie z Załącznikiem Nr 2 do SWZ – Oferta Cenowa oraz załącznikiem nr 4 - Parametry techniczno-funkcjonalne do SWZ Internal identifier : KCO/PN/8/2026 5.1.1. Purpose Main nature of the contract : Supplies Main classification ( cpv ): 48000000 Software package and information systems 5.1.2. Place of performance Postal address : ul. Raciborska 27 Town : Katowice Postcode : 40 – 074 Country subdivision (NUTS) : Katowicki ( PL22A ) Country : Poland 5.1.3. Estimated duration Duration : 14 Days 5.1.6. General information Reserved participation : Participation is not reserved. Procurement Project fully or partially financed with EU Funds. Information about European Union funds : EU funds programme : European Regional Development Fund (ERDF) (2021/2027) Identifier of EU funds : Programu Fundusze Europejskie dla Śląskiego 2021-2027 nr FESL.08.05-IZ.01-224/25 Priorytet VIII Fundusze Europejskie na infrastrukturę dla mieszkańca Działanie 8.5 E-zdrowie The procurement is covered by the Government Procurement Agreement (GPA) : no 5.1.7. Strategic procurement Approach to reducing environmental impacts : Other Green Procurement Criteria : Other Green Public Procurement criteria 5.1.9. Selection criteria Sources of selection criteria : Procurement Document 5.1.10. Award criteria Criterion : Type: Price Name : Cena brutto za przedmiot zamówienia Description : Wartość punktowa dla kryterium jest wyliczona wg wzoru: najniższa oferowana cena C = ----------------------- x 100% x 100 cena z oferty badanej Category of award weight criterion: Weight (percentage, exact) Award criterion number : 100 5.1.11. Procurement documents Languages in which the procurement documents are officially available : Polish Address of the procurement documents : https://kco.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet Ad hoc communication channel : Name : Platforma Zakupowa URL : https://kco.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet 5.1.12. Terms of procurement Terms of submission : Electronic submission : Required Address for submission : https://kco.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet Languages in which tenders or requests to participate may be submitted : Polish Electronic catalogue : Not allowed Advanced or qualified electronic signature or seal (as defined in Regulation (EU) No 910/2014) is required Variants : Not allowed Description of the financial guarantee : 1. Oferta musi być zabezpieczona wadium w wysokości 1800,00 zł 2. Wadium może być wnoszone w jednej lub kilku następujących formach: a) pieniądzu, b) gwarancjach bankowych, c) gwarancjach ubezpieczeniowych, d) poręczeniach udzielonych przez podmioty, o których mowa w art. 6b ust. 5 pkt 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości (tj.: Dz. U. 2025 r., poz. 98, z późn.zm.). 3. Wadium wnoszone w pieniądzu należy wpłacić przelewem na konto Zamawiającego: BNP Paribas Bank Polska S.A. O/Katowice Nr 37 2030 0045 1110 0000 0124 8120. W tytule przelewu Wykonawca pieniężnej jest proszony o wskazanie numeru postępowania, którego dotyczy. Skuteczne wniesienie wadium w pieniądzu następuje z chwilą uznania środków pieniężnych na rachunku bankowym Zamawiającego, określonym w ust. 3, przed upływem terminu składania ofert (tj. przed upływem dnia i godziny wyznaczonej jako ostateczny termin składania ofert). 4. W przypadku wadium wniesionego w formie innej niż pieniężna – Wykonawca przekazuje Zamawiającemu oryginał gwarancji lub poręczenia, w postaci elektronicznej wraz z ofertą. Z treści gwarancji lub poręczenia winno wynikać nieodwołalne, bezwarunkowe, na pierwsze pisemne żądanie zgłoszone przez Zamawiającego, zobowiązanie gwaranta do wypłaty Zamawiającemu pełnej kwoty wadium w okolicznościach określonych w art. 98 ust. 6 PZP. 5. Oferta Wykonawcy, który nie wniósł wadium, lub wniósł w sposób nieprawidłowy lub nie utrzymywał wadium nieprzerwanie do upływu terminu związania ofertą lub złożył wniosek o zwrot wadium w przypadku, o którym mowa w art. 98 ust. 2 pkt 3) PZP zostanie odrzucona Deadline for receipt of tenders : 28/10/2026 10:00:00 (UTC+01:00) Central European Time, Western European Summer Time Duration during which the tender must remain valid : 90 Days Information about public opening : Opening date : 28/10/2026 10:30:00 (UTC+01:00) Central European Time, Western European Summer Time Place : Otwarcie ofert następuje poprzez odszyfrowanie ofert złożonych na Platformie zakupowej Terms of contract : The execution of the contract must be performed within the framework of sheltered employment programmes : No Electronic invoicing : Allowed Electronic ordering will be used : yes Electronic payment will be used : yes Financial arrangement : termin płatności do 60 dni licząc od dnia prawidłowo wystawionej i dostarczonej Zamawiającemu faktury VAT pozostałe postanowienia zawierają Projektowanie Postanowienia Umowy 5.1.15. Techniques Framework agreement : No framework agreement Information about the dynamic purchasing system : No dynamic purchase system 5.1.16. Further information, mediation and review Review organisation : Krajowa Izba Odwoławcza Information about review deadlines : Odwołanie wnosi się w przypadku zamówień, których wartość jest równa lub przekracza progi unijne, w terminie: a) 10 dni od dnia przekazania informacji o czynności zamawiającego stanowiącej podstawę jego wniesienia, jeżeli informacja została przekazana przy użyciu środków komunikacji elektronicznej, b) 15 dni od dnia przekazania informacji o czynności zamawiającego stanowiącej podstawę jego wniesienia, jeżeli informacja została przekazana w sposób inny niż określony w lit.a; Odwołanie wobec treści ogłoszenia wszczynającego postępowanie o udzielenie zamówienia lub konkurs lub wobec treści dokumentów zamówienia wnosi się w terminie 10 dni od dnia zamieszczenia ogłoszenia w Dzienniku Urzędowym Unii Europejskiej lub dokumentów zamówienia na stronie internetowej, w przypadku zamówień, których wartość jest równa lub przekracza progi unijne. Odwołanie w przypadkach innych niż określone powyżej wnosi się w terminie 10 dni od dnia, w którym powzięto lub przy zachowaniu należytej staranności można było powziąć wiadomość o okolicznościach stanowiących podstawę jego wniesienia, w przypadku zamówień, których wartość jest równa lub przekracza progi unijne. Organisation providing additional information about the procurement procedure : Katowickie Centrum Onkologii Organisation providing offline access to the procurement documents : Katowickie Centrum Onkologii Organisation providing more information on the review procedures : Krajowa Izba Odwoławcza Organisation processing tenders : Katowickie Centrum Onkologii 8. Organisations 8.1. ORG-0001 Official name : Katowickie Centrum Onkologii Registration number : 6342299376 Postal address : Raciborska 26 Town : Katowice Postcode : 40 – 074 Country subdivision (NUTS) : Katowicki ( PL22A ) Country : Poland Email : szpital@kco.katowice.pl Telephone : 32 251-17-61 Internet address : https://www.kco.katowice.pl/ Information exchange endpoint (URL) : https://kco.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet Buyer profile : https://kco.ezamawiajacy.pl/servlet/HomeServlet Roles of this organisation: Buyer Organisation providing additional information about the procurement procedure Organisation providing offline access to the procurement documents Organisation processing tenders 8.1. ORG-0002 Official name : Krajowa Izba Odwoławcza Registration number : 5262239325 Postal address : Postępu 17a Town : Warszawa Postcode : 02-676 Country subdivision (NUTS) : Miasto Warszawa ( PL911 ) Country : Poland Email : odwolania@uzp.gov.pl Telephone : 22 4587801 Roles of this organisation: Review organisation Organisation providing more information on the review procedures 8.1. ORG-0000 Official name : Publications Office of the European Union Registration number : PUBL Town : Luxembourg Postcode : 2417 Country subdivision (NUTS) : Luxembourg ( LU000 ) Country : Luxembourg Email : ted@publications.europa.eu Telephone : +352 29291 Internet address : https://op.europa.eu Roles of this organisation: TED eSender 10. Change Version of the previous notice to be changed : 594683-2026 Main reason for change : Publisher correction Description : zmiana terminu realizacji oraz terminu składania i otwarcia ofert Notice information Notice identifier/version : a97ad1ff-b0eb-4432-ae90-781394f5579d - 01 Form type : Competition Notice type : Contract or concession notice – standard regime Notice subtype : 16 Notice dispatch date : 24/09/2026 08:11:20 (UTC+00:00) Western European Time, GMT Languages in which this notice is officially available : Polish Notice publication number : 663449-2026 OJ S issue number : 186/2026 Publication date : 25/09/2026

Official source: TED ↗