Project leader for “testing and learning in practice”

VNG (Realisatie BV)NetherlandsAwarded
Submission deadline
Not available
Contract value
Not stated in the notice
Classification
Project management services
Published
January 26, 2023

TenderNed

Overview

VNG Realisatie awarded a non-open services procedure for a project leader titled “testing and learning in practice” to Voordejeugd-Advies. The official notice reports a total contract value of EUR 0.01 excluding VAT; that published figure is retained in its stated role and is not interpreted as a payment. The contract-conclusion date is 11 January 2023, while the award decision date is not stated. Three offers were received.

Information based on the public notice

What the buyer needs

The public notice names a project-leader role for “testing and learning in practice.” It does not describe the project tasks or duration. The result section names Voordejeugd-Advies and reports the contract value as EUR 0.01.

Award details

Supplier
Voordejeugd-Advies

Tender details

Buyer
VNG (Realisatie BV)
Country
Netherlands
Procedure
Niet-openbaar
Classification
Project management services · CPV 79620000-6 · CPV 79621000-3 · NUTS NL361
Notice reference
286778
Supplier
Voordejeugd-Advies
Reported total value excl. VAT
EUR 0.01
Contract conclusion date
11/01/2023
Offers received
3

Original notice

Read the original description

Projectleider “beproeven en leren in de praktijk”

AFDELING II: VOORWERP II.1) OMVANG VAN DE AANBESTEDING II.1.1) Benaming Projectleider “beproeven en leren in de praktijk” Referentienummer: 22.147 II.1.2) CPV-code(s) Hoofdcategorie: 79620000 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van personeel, met inbegrip van tijdelijk personeel Subcategorie: II.1.3) Type opdracht Diensten II.1.4) Korte beschrijving Projectleider “beproeven en leren in de praktijk” II.1.6) Inlichtingen over percelen Verdeling in percelen: neen II.1.7) Totale waarde van de aanbesteding (exclusief btw) Waarde: 0,01 Munt: EUR II.2) BESCHRIJVING II.2.1) Benaming Perceel nr.: - II.2.2) Aanvullende CPV-code(s) Hoofdcategorie: 79621000 - Diensten voor de terbeschikkingstelling van kantoorpersoneel Subcategorie: II.2.3) Plaats van uitvoering NUTS-code: NL332 Agglomeratie 's-Gravenhage Voornaamste plaats van uitvoering: II.2.4) Beschrijving van de aanbesteding: (aard en omvang van de werken, leveringen of diensten, of vermelding van de behoeften en vereisten) Projectleider “beproeven en leren in de praktijk” II.2.5) Gunningscriteria Kwaliteitscriterium Naam: Vragen Weging: 80.00 Prijs Weging: 20.00 II.2.11) Inlichtingen over opties Opties: neen II.2.13) Inlichtingen over middelen van de Europese Unie De aanbesteding houdt verband met een project en/of een programma dat met middelen van de EU wordt gefinancierd: neen II.2.14) Nadere inlichtingen: AFDELING IV: PROCEDURE IV.1) BESCHRIJVING IV.1.1) Type procedure Niet-openbare procedure IV.1.3) Inlichtingen over een raamovereenkomst of dynamisch aankoopsysteem Er is een dynamisch aankoopsysteem ingesteld IV.1.6) Inlichtingen over elektronische veiling Er is gebruikgemaakt van een elektronische veiling IV.1.8) Inlichtingen over de Overeenkomst inzake overheidsopdrachten (GPA) De opdracht valt onder de GPA: ja IV.2) ADMINISTRATIEVE INLICHTINGEN IV.2.1) Eerdere bekendmaking betreffende deze procedure Nummer van de aankondiging in het PB S: 2022/S 001-000000 IV.2.8) Inlichtingen over de stopzetting van een dynamisch aankoopsysteem IV.2.9) Inlichtingen over de stopzetting van een oproep tot mededinging in de vorm van een vooraankondiging AFDELING V: GUNNING VAN EEN OPDRACHT Opdracht nr.: 1 Perceel nr.: - Benaming: Projectleider “beproeven en leren in de praktijk” Een opdracht/perceel wordt gegund: ja V.2) GUNNING VAN EEN OPDRACHT V.2.1) Datum van de sluiting van de overeenkomst: V.2.2) Inlichtingen over inschrijvingen Aantal inschrijvingen: 3 Aantal inschrijvingen van mkb-bedrijven: - Aantal inschrijvingen van inschrijvers uit andere EU-lidstaten: - Aantal inschrijvingen van inschrijvers uit landen die geen lid zijn van de EU: - Aantal langs elektronische weg ontvangen inschrijvingen: 3 De opdracht is gegund aan een groep ondernemers: neen V.2.3) Naam en adres van de contractant Officiële benaming: Voordejeugd-Advies De contractant is een mkb-bedrijf: jaDe contractant is een mkb-bedrijf: ja V.2.4) Inlichtingen over de waarde van de opdracht/het perceel (exclusief btw) Aanvankelijk geraamde totale waarde van de opdracht/het perceel: Totale waarde van de opdracht/het perceel: 0,01 Munt: EUR V.2.5) Inlichtingen over uitbesteding

Official source: TenderNed ↗

Official notice PDF ↗